Tuesday, December 21, 2021

C4carbon 14 tai hiilidataus

C4carbon 14 tai hiilidataus



Kuinka hiiltä käytetään fossiilien päivämäärään? CRA:n sopimukset sisältävät Libbyn puoliintumisajan käytön, oksaalihapon I tai II tai minkä tahansa sopivan toissijaisen standardin käytön nykyaikaisena radiohiilistandardina, c-korjaus c4carbon 14 tai hiilidataus isotooppinen fraktiointi normalisoituun tai perusarvoon. Tulokset vaihtelivat laajasti, vaikkakin johdonmukaisesti mittausten normaalin virhejakauman kanssa ja sisälsivät useita 1σ-luottamuksen päivämääräalueita, jotka eivät olleet päällekkäisiä toistensa kanssa. Maapallolla on ympärillään magneettikenttä, joka auttaa suojaamaan meitä ulkoavaruudesta tulevalta haitalliselta säteilyltä, c4carbon 14 tai hiilidataus. Laskurit on ympäröity lyijy- tai terässuojauksella taustasäteilyn eliminoimiseksi ja kosmisten säteiden ilmaantumisen vähentämiseksi. Willard Libby kehitti menetelmän myöhään Chicagon yliopistossa. Geofysiikan arvostelut.





Mikä on radiohiilitreffit?



Nämä liian pitkät ajat ovat kuitenkin helposti selitettävissä raamatullisen maailmankuvan puitteissa, ja 14 C on itse asiassa vakava ongelma vanhan maan uskoville. Melkein kuka tahansa voi itse varmistaa tämän peruskerto- ja jakolaskulla.


Jokaisen hiiliatomin ytimessä on kuusi protonia, mutta eri isotoopeilla on eri määrä neutroneja. Kosmiset säteet, pääasiassa korkeaenergiset protonit, käynnistävät ilmakehässä prosessin, joka muuttaa ilmakehän typen 14 C:ksi. Kuitenkin toisin kuin kaksi muuta hiiliisotooppia, 14 C on epävakaa ja hajoaa lopulta takaisin typeksi. Hajoamisnopeus voidaan mitata suurelle määrälle näistä 14 C-atomista. Koska tämä hajoamisprosessi hidastuu, kun 14 C-atomin määrä vähenee, se voi olla c4carbon 14 tai hiilidataus paras puoliintumisajalla, joka on aika, jonka kuluessa puolet tietystä 14 C:n näytteestä hajoaa takaisin typeksi.


Siten yhden puoliintumisajan jälkeen 50 prosenttia alkuperäisestä 14 C-atomista jää jäljelle. Kahden puoliintumisajan jälkeen 25 prosenttia alkuperäisestä 14 C:sta jää jäljelle ja niin edelleen.


Kuollessaan organismit eivät kuitenkaan enää ota uutta hiiltä ja 14 C:n määrä kehossa alkaa laskea. Mutta lasketut päivämäärät ovat tarkkoja vain, jos menetelmän taustalla olevat oletukset ovat oikein.


Herkkiä instrumentteja, joita kutsutaan kiihtyvyysmassaspektrometreiksi AMS, käytetään laskemaan 14 C-atomia materiaalinäytteessä. Edes herkimmät AMS-koneet eivät kuitenkaan pysty c4carbon 14 tai hiilidataus vähemmän kuin yksi 14 C-atomin pertriljoona hiiliatomia, c4carbon 14 tai hiilidataus. Samoin yksi 14 C-atomi kahta biljoonaa hiiliatomia kohden vastaisi 50 pMC:tä. Yksi c4carbon 14 tai hiilidataus arvioi tämä aika jakamalla pMC 2:lla toistuvasti, kunnes tuloksena oleva luku putoaa alle 0:n.


Havaitsemme, että noin 18 tällaista puolittamista tarvitaan, jotta pMC-arvo laskee alle 0:n. Treffimenetelmät konflikteissa. Mutta tutkijat havaitsevat jatkuvasti 14 C:tä näytteistä, joiden uskotaan olevan kymmeniä miljoonia vuosia vanhoja, c4carbon 14 tai hiilidataus. Radioisotooppien ajoitusmenetelmät, joissa käytetään raskaampia, pitkäikäisempiä isotooppimenetelmiä, kuten uraani-lyijy, kalium-argon jne.


ovat yksi tärkeimmistä perusteluista, joita evolutionistit käyttävät väittääkseen näin laajoista aioista. Koska nämä radioisotooppimenetelmät antavat magmakiville monen miljoonan vuoden ikäarvioita, sedimenttikivien uskotaan olevan myös miljoonia vuosia vanhoja, samoin kuin niistä löydetyt orgaaniset jäännökset.


Evolutionistit ovat yrittäneet syyttää näistä yllättävistä tuloksista useita mekanismeja. Kuitenkin johdonmukaisuus c4carbon 14 tai hiilidataus Näistä näytteistä löytyy 14 C, joten on vaikea väittää, että tällaiset tulokset ovat kaikki seurausta in situ -kontaminaation, c4carbon 14 tai hiilidataus. Lisäksi laboratoriot pyrkivät pitämään kontaminaatiot mahdollisimman vähäisinä, ja tutkijat ovat havainneet, että jos milligrammojen palloparkissa käytetään riittävän suurta testinäytettä tai jos tällaisen mahdollisen laboratoriokontaminaation määrä on mitätön verrattuna jo olemassa olevaan 14 C:seen. näyte.


Lopuksi, vaikka kontaminaatiota voi joskus esiintyä, sitä ei pitäisi olettaa tietyssä tapauksessa, ellei ole hyviä syitä uskoa, että se on. Ja radiohiilitulos, joka on ristiriidassa vanhan maan dogman kanssa, ei sinänsä ole tarpeeksi hyvä syy vedota kontaminaatioon! Sen sijaan, että nämä epänormaalit tulokset mielivaltaisesti syyttäisivät kontaminaatiota, paljon parempi ja tieteellisempi lähestymistapa olisi kyseenalaistaa radioisotooppien määritysmenetelmien taustalla olevien oletusten oikeellisuus, c4carbon 14 tai hiilidataus.


Yksi näistä oletuksista on, että ydinvoiman hajoamisnopeudet ovat aina olleet vakioita. Vaikka 14 C hajoaa melko nopeasti, raskaammat isotoopit, kuten uraani, hajoavat paljon hitaammin.


Koska näiden raskaampien isotooppien nykyiset hajoamisnopeudet ovat niin pieniä, oletus, että nämä nopeudet ovat aina olleet vakioita, johtaa luonnollisesti miljoonien ja jopa miljardien vuosien ikäarvioihin. Mielenkiintoista on kuitenkin, että joillakin radioisotooppimenetelmillä on taipumus saada jatkuvasti nuorempia ikäarvioita kuin toiset, vaikka tekniikoita käytettäisiin samoissa kiviyksiköissä.


Jos näin on, tämä selittäisi eron radiohiilimenetelmän ja muiden radioisotooppitekniikoiden välillä. Käytännössä kaikki sedimenttikivistä löydetyt fossiilit ovat niiden olentojen jäänteitä, jotka kuolivat Genesiksen tulvan aikana noin 4 vuotta sitten.


Silti skeptikko voisi huomauttaa, että näistä orgaanisista näytteistä löydetyt 14 C:n määrät ovat pienempiä kuin mitä voisi odottaa, jos ne ovat vain noin 4 vuotta vanhoja.


Kuitenkin luomunäytteissä havaittu 14 C on yleensä vain noin 0. Kuvasta 1 arvo 0. Muista ensin, että näissä näytteissä ei pitäisi olla havaittavaa 14 C:tä, jos ne todella ovat miljoonia vuosia vanhoja. Huolimatta tästä viimeaikaisen luomisen näkemyksen ilmeisestä vaikeudesta, tämä on itse asiassa paljon vakavampi ongelma vanhan maan näkemykselle!


Maailmanlaajuinen tulva, kuten Raamatussa kuvattu, kumoaisi tämän oletuksen. ja radiohiili testaa juuri kuolleen eläimen jäänteitä. Tämä arvo on 0. Noin yhdeksän puoliintumisaikaa pitäisi kulua, jotta pMC:n aloitusarvo laskee nollaan. Tietysti hän ymmärtäisi, että tämä ikä oli hölynpölyä, koska hän näki tuoreen ruhon. Mutta jos nykyajan tiedemiehellä ei olisi tätä omakohtaista tietoa ja hän yritti päivämäärää tämän saman eläimen fossiiliset jäännökset olettaen, että se fossiilisoitui tulvan aikana, hän päätteli, että eläin oli 52-ei 4-vuotias.


Hebert on tutkimusavustaja Institute for Creation Researchissa ja sai tohtorin tutkinnon. fysiikkaa Texasin yliopistosta Dallasissa. Lainaa tätä artikkelia: Hebert, J. Hiilitreffin uudelleen miettiminen: mitä se todella kertoo meille maapallon iästä?? Siirry pääsisältöön. Tilaukset Lähetykset Media Video Podcastit DVD-sarjan lukituksen avaaminen c4carbon 14 tai hiilidataus Genesiksen mysteerit, jotka on tehty hänen kuvassaan Totuuden paljastaminen dinosauruksista Universumi Tapahtumat Tulevat ICR-tapahtumat Puhujamme Tapahtuman järjestäminen Lahjoita nyt Lahjoita kuukausittain suunniteltu julkisten taloudellisten tietojen antaminen Store.


TEKIJÄ JAKE HEBERT, PH. Pienin havaittava määrä radiohiilelle herkkiä instrumentteja, joita kutsutaan kiihtyvyysmassaspektrometreiksi AMS:n avulla lasketaan 14 C-atomia materiaalinäytteessä. Deittailumenetelmät konflikteissa Mutta tutkijat havaitsevat jatkuvasti 14 C:tä näytteistä, joiden uskotaan olevan kymmeniä miljoonia vuosia vanhoja.


Oletukset… Oletukset C4carbon 14 tai hiilidataus syyttää mielivaltaisesti näitä poikkeavia tuloksia kontaminaatiosta, paljon parempi ja tieteellisempi lähestymistapa olisi kyseenalaistaa radioisotooppien ajoitusmenetelmien taustalla olevien oletusten oikeellisuus. Viitteet Tieteellisissä merkinnöissä biljoona on 10 Tämän artikkelin tietojen teknisiä yksityiskohtia varten katso Baumgardner, c4carbon 14 tai hiilidataus, J.


Hiilen todisteita viimeaikaisesta maailmanlaajuisesta tulvasta ja nuoresta maapallosta. Teoksessa Radioisotoopit ja Maan ikä: Nuoren maan kreationistisen tutkimusaloitteen tulokset, c4carbon 14 tai hiilidataus. Vardiman, L. Snelling ja E. Chaffin, toim. San Diego, CA: Institute for Creation Research ja Chino Valley, AZ: Creation Research Society, Snelling, A.


Radiometrinen treffit: kuvioiden järkeä. Katso luvut 2, 3, 4 ja 7 Radioisotoopit ja aika c4carbon 14 tai hiilidataus the Earth: Results of the Young-Earth Creationist Research Initiative.


Yksi ilmeinen ongelma kiihtyneen ydinhajoamisen jaksoissa on valtavat lämpömäärät, jotka c4carbon 14 tai hiilidataus syntyä – lämpöä, joka näyttäisi olevan kohtalokasta elämälle maan päällä. Koska ytimen hajoamisnopeuksien muuttaminen saattoi olla ihme, Jumala olisi voinut yliluonnollisesti haihduttaa tämän ylimääräisen lämmön, ja eräs arvostettu luomisfyysikko on ehdottanut mekanismia tähän.


Radioisotoopit ja Maan aika: Nuoren maan kreationistinen tutkimusaloite. Kreationistit uskovat, että tämä nopeutettu ydinvoiman hajoaminen tapahtui todennäköisesti luomisviikolla ja tulvan aikana.


Katso Radioisotoopit ja Maan ikä: Nuoren maan kreationistinen tutkimusaloite ja Radioisotoopit ja maapallon aika: Nuoren maan kreationistisen tutkimusaloitteen tulokset. Radioisotoopit ja maapallon ikä: Nuoren maan kreationistisen tutkimusaloitteen tuloksia, viimeisin, c4carbon 14 tai hiilidataus. Kaksi erillistä hämähäkkitutkimusprojektia julkaisi merkittäviä tuloksia, molemmat Current Biology -lehdessä.


Kirjoittaja: BRIAN THOMAS, PH. ICR:n ikoni alkuvuosina oli talousjohtaja Don Rohrer, joka äskettäin ohjattiin Gloryyn. Tapasin Donin ensimmäisen kerran hakiessani: FRANK SHERWIN, D. David Menton, biologi, palkittu professori ja arvostettu luomistutkija, meni kotiin ollakseen Herran luona tänä lauantaiaamuna. Kirjoittaja: JAKE HEBERT, PH. Kaksi vastaväitettä Tiedemiehet yrittävät edelleen päihittää toisiaan löytämällä suurimman dinosauruksen. Brian Curtice, Arizona Museum of Natural History, äskettäin TEKIJÄ: TIM CLAREY, PH.


Miksi ICR:n ensimmäinen dinosauruskaivaus oli merkittävä BY: STAFF WRITERille. Kirjoittaja: James J. JOHNSON, c4carbon 14 tai hiilidataus, J. TEKIJÄ: ERI TEKIJÄT.





2010 dating pe sites jäseniä verkossa



Kirjassa Dr. Tämä oli huolestuttava ajatus Dr. Libby, koska hän uskoi, että maailma oli miljardeja vuosia vanha ja tarpeeksi aikaa oli kulunut tasapainon saavuttamiseksi. Libby päätti jättää huomioimatta tämän epätasapainotilan epäjohdonmukaisuuden ja katsoi sen johtuvan kokeellisesta virheestä. Ero on kuitenkin osoittautunut hyvin todelliseksi. Mitä tämä tarkoittaa? Jos tasapainon saavuttaminen kestää noin 30 vuotta ja 14 C on edelleen tasapainosta, maa ei ehkä ole kovin vanha. Muut tekijät voivat vaikuttaa 14 C:n tuotantonopeuteen ilmakehässä.


Maapallolla on ympärillään magneettikenttä, joka auttaa suojaamaan meitä ulkoavaruudesta tulevalta haitalliselta säteilyltä. Tämä magneettikenttä heikkenee ja heikkenee. Mitä voimakkaampi kenttä on maapallon ympärillä, sitä vähemmän kosmisia säteitä pääsee ilmakehään.


Jos 14 C:n tuotantonopeus ilmakehässä oli aikaisemmin pienempi, hiilimenetelmällä annetut päivämäärät olettaisivat virheellisesti, että näytteestä oli hajonnut enemmän 14 C:tä kuin mitä on todellisuudessa tapahtunut.


Tämä johtaisi todellista ikää vanhempien päivämäärien antamiseen. Mikä rooli Genesiksen tulvalla saattoi olla hiilen määrässä?? Fossiilisten polttoaineiden määrä osoittaa, että ennen tulvaa on täytynyt olla huomattavasti suurempi määrä kasvillisuutta kuin nykyään. Tämä tarkoittaa, että biosfäärissä juuri ennen tulvaa saattoi olla elävissä organismeissa kertaa enemmän hiiltä kuin nykyään.


Kun tulva otetaan huomioon magneettikentän vaimenemisen kanssa, on perusteltua uskoa, että olettamus tasapainosta on väärä oletus. Tämän väärän oletuksen vuoksi kaikki ikäarviot, joissa käytetään 14 astetta ennen tulvaa, antavat paljon vanhempia päivämääriä kuin todellinen ikä. Vedenpaisumusta edeltävä materiaali olisi päivätty ehkä kymmenen kertaa todelliseen ikään. Kahdeksan vuotta kestäneessä tutkimusprojektissa aloitettiin maapallon iän selvittäminen.


Ryhmää kutsuttiin RATE-ryhmäksi Radioisotopes and the Age of The Earth. Tutkijaryhmään kuuluivat:. Tavoitteena oli kerätä dataa, joka on yleisesti jätetty huomiotta tai sensuroitu evolutionaaristen dating standardien mukaan.


Tiedemiehet tarkastelivat oletuksia ja menettelytapoja, joita käytettiin arvioitaessa kivien ja fossiilien ikää. Hiilen ajoituksen tulokset osoittivat vakavia ongelmia pitkien geologisten aikakausien ajan. Sitten otettiin näytteitä kymmenestä eri kivihiilikerroksesta, jotka evolutionistien mukaan edustavat eri aikajaksoja geologisessa sarakkeessa Kenozoic, Mesozoic ja Paleozoic.


RATE-ryhmä sai nämä kymmenen hiilinäytettä Yhdysvalloista. Department of Energy Coal Sample Bank, näytteistä, jotka on kerätty suurilta hiilikentiltä ympäri Yhdysvaltoja. Valitut hiilinäytteet, jotka olivat miljoonista satoihin miljooniin vuosiin vanhoja standardien evoluution aikaarvioiden perusteella, sisälsivät kaikki mitattavissa olevat määrät 14C. Kaikissa tapauksissa ryhdyttiin huolellisiin varotoimiin muista lähteistä peräisin olevan saastumisen mahdollisuuden poistamiseksi.


Tämä on merkittävä löytö. Koska 14C:n puoliintumisaika on suhteellisen lyhyt 5 vuotta, havaittavissa olevaa 14C:tä ei pitäisi olla jäljellä noin , vuoden kuluttua.


Näiden kolmen ajanjakson kaikkien kerrosten keskimääräinen 14C arvioitu ikä oli noin 50 vuotta. Nämä tulokset osoittavat, että koko geologinen pylväs on alle , vuotta vanha ja voi olla paljon nuorempi. Tämä vahvistaa Raamatun ja haastaa evolutionaarisen käsityksen pitkistä geologisista aikakausista. Toinen huomionarvoinen havainto RATE-ryhmästä oli timanteista löytynyt 14 C:n määrä. Maalliset tiedemiehet ovat arvioineet timanttien iät miljoonista miljardeihin vuosiin muilla radiometrisillä päivämäärämenetelmillä.


Nämä menetelmät perustuvat myös kyseenalaisiin oletuksiin, ja niistä keskustellaan muualla Kovuutensa vuoksi timantit, kovin tunnettu aine, ovat erittäin kestäviä kemiallisen vaihdon aiheuttamaa kontaminaatiota vastaan.


Koska timantteja pidetään evoluution standardien mukaan niin vanhoina, 14 C:n löytäminen niistä olisi vahva tuki äskettäiselle luomukselle.


RATE-ryhmä analysoi 12 timanttinäytteen mahdollisen hiilipitoisuuden. Kuten kivihiilen tulokset, kaikki kaksitoista timanttinäytettä sisälsivät havaittavissa olevia, mutta alhaisempia 14 C:n tasoja. Nämä havainnot ovat vahva todiste siitä, että hiili ja timantit eivät voi olla miljoonia tai miljardeja vuosia vanhoja, joita evolutionistit väittävät.


Itse asiassa nämä NOPEA-havainnot havaittavista 14 C:sta timanteista on vahvistettu itsenäisesti. Kaikki radiometriset päivämäärämenetelmät perustuvat oletuksiin menneisyydessä tapahtuneista tapahtumista. Jos oletukset hyväksytään todeksi, kuten evolutionaarisissa treffiprosesseissa tyypillisesti tehdään, tuloksia voidaan painottaa kohti haluttua ikää. Oppikirjoissa ja muissa aikakauslehdissä ilmoitetuissa ikärajoissa näitä evoluutiooletuksia ei ole kyseenalaistettu, kun taas pitkän iän kanssa ristiriidassa olevat tulokset on sensuroitu.


Kun olettamukset arvioitiin ja osoitettiin virheellisiksi, tulokset tukivat raamatullista kertomusta maailmanlaajuisesta vedenpaisumuksesta ja nuoresta maasta. Kristittyjen ei pitäisi pelätä radiometrisiä päivämäärämenetelmiä. Hiilitreffi on todella kristittyjen ystävä, ja se tukee nuorta maapalloa. Olet melkein valmis! Noudata sinulle sähköpostitse lähettämiämme ohjeita tilauksen viimeistelemiseksi. Answers in Genesis on anteeksipyyntöpalvelu, joka on omistettu auttamaan kristittyjä puolustamaan uskoaan ja julistamaan hyvää uutista Jeesuksesta Kristuksesta.


lunasta tähän mennessä suurin vastaava lahjatarjous! Lahjoita nyt. Katso ostoskoria. Uusien vastausten kirja 1 Osta kirja. kirjoittanut Mike Riddle 20. syyskuuta, esitelty The New Answers Book 1 -kirjassa. Saatavilla myös españolilla, 中文illa ja italialaisilla kielillä. Jaa: Sähköposti käyttäen: Gmail Yahoo! Outlook Muu. Uusien vastausten kirja 1.


Lue Online Osta kirja. Footnotes Earth Science Teachers Edition , Prentice Hall, , Libby, Radiocarbon Dating , Univ. Chicago Press, Chicago, Illinois, , 8. Stuiver ja H. Suess, Radiocarbon päivämäärän ja todellisen näyte-iän välisestä suhteesta, Radiocarbon, Voi.


Roach, National Geographic News, 9. syyskuuta, Baumgarder, C todisteita viimeaikaisesta maailmanlaajuisesta tulvasta ja nuoresta maapallosta, Radioisotopes and the Age of the Earth, Vol. Fossiilinen puu muinaisessa laavavirtauksessa tuottaa radiohiiltä, ​​Creation Ex Nihilo 20 1 —27, Snelling, Deittailudilemma: Fossiilinen puu muinaisessa hiekkakivessä: Creation Ex Nihilo 21 3 —41, Snelling, Geologinen konflikti: Nuori radiohiilidatteri muinaiselle fossiiliselle puulle haastaa fossiilit päivämäärä, Luominen Ex Nihilo 22 2 —47, P, Giem, Fossiilisen hiilen hiilipitoisuus, Origins 51 :6-30, Arvoitus, Todistaako radiometrinen päivämäärä, että maa on vanha?


Ham Ed. Taylor ja J. Southon, Luonnontimanttien käyttö 14C AMS -instrumenttien taustan seurantaan, Ydininstrumentit ja menetelmät fysiikan tutkimuksessa B —, DeYoung, Thousands Not Billions , Master Books, Green Forest, Arkansas, , Tiede Mitä tiede on? Tähtitiede Biologia Kemia Ympäristötiede Fossiilit Genetiikka Geologia Ihmiskeho Matematiikka Fysiikka. Uutiskirje Saat viimeisimmät vastaukset sähköpostiisi. Hyväksyn nykyisen tietosuojakäytännön. Kiitos! Kiitos, että rekisteröidyit vastaanottamaan sähköpostiuutiskirjeitä Answers in Genesis -sivustolta.


Voit myös tilata ilmaisen painetun uutiskirjeemme vain Yhdysvalloissa. Viimeistele tilauksesi Olet melkein valmis! Nämä liian pitkät ajat ovat kuitenkin helposti selitettävissä raamatullisen maailmankuvan puitteissa, ja 14 C on itse asiassa vakava ongelma vanhan maan uskoville. Melkein kuka tahansa voi itse varmistaa tämän peruskerto- ja jakolaskulla. Jokaisen hiiliatomin ytimessä on kuusi protonia, mutta eri isotoopeilla on eri määrä neutroneja.


Kosmiset säteet, pääasiassa korkeaenergiset protonit, käynnistävät ilmakehässä prosessin, joka muuttaa ilmakehän typen 14 C:ksi. Kuitenkin toisin kuin kaksi muuta hiiliisotooppia, 14 C on epävakaa ja hajoaa lopulta takaisin typeksi.


Hajoamisnopeus voidaan mitata suurelle määrälle näistä 14 C-atomista. Koska tämä hajoamisprosessi hidastuu, kun 14 C-atomien lukumäärä pienenee, se voidaan ilmaista parhaiten puoliintumisajalla, joka on aika, jonka kuluessa puolet tietystä 14 C:n näytteestä hajoaa takaisin typeksi. Siten yhden puoliintumisajan jälkeen 50 prosenttia alkuperäisestä 14 C-atomista jää jäljelle.


Kahden puoliintumisajan jälkeen 25 prosenttia alkuperäisestä 14 C:sta jää jäljelle ja niin edelleen. Kuollessaan organismit eivät kuitenkaan enää ota uutta hiiltä ja 14 C:n määrä kehossa alkaa laskea.


Mutta lasketut päivämäärät ovat tarkkoja vain, jos menetelmän taustalla olevat oletukset ovat oikein. Herkkiä instrumentteja, joita kutsutaan kiihtyvyysmassaspektrometreiksi AMS, käytetään laskemaan 14 C-atomia materiaalinäytteessä. Edes herkimmät AMS-koneet eivät kuitenkaan pysty havaitsemaan vähemmän kuin yhtä 14 C-atomia triljoonaa hiiliatomia kohden.


Samoin yksi 14 C-atomi kahta biljoonaa hiiliatomia kohden vastaisi 50 pMC:tä. Tämä aika voidaan arvioida jakamalla pMC 2:lla toistuvasti, kunnes tuloksena oleva luku putoaa alle 0:n.


Havaitsemme, että noin 18 tällaista puolittamista tarvitaan, jotta pMC-arvo laskee alle 0:n. Treffimenetelmät konflikteissa. Mutta tutkijat havaitsevat jatkuvasti 14 C:tä näytteistä, joiden uskotaan olevan kymmeniä miljoonia vuosia vanhoja. Radioisotooppien ajoitusmenetelmät, joissa käytetään raskaampia, pitkäikäisempiä isotooppimenetelmiä, kuten uraani-lyijy, kalium-argon jne. ovat yksi tärkeimmistä perusteluista, joita evolutionistit käyttävät väittääkseen näin laajoista aioista. Koska nämä radioisotooppimenetelmät antavat magmakiville monen miljoonan vuoden ikäarvioita, sedimenttikivien uskotaan olevan myös miljoonia vuosia vanhoja, samoin kuin niistä löydetyt orgaaniset jäännökset.


Evolutionistit ovat yrittäneet syyttää näistä yllättävistä tuloksista useita mekanismeja. Kuitenkin johdonmukaisuus, jolla 14 C löytyy näistä näytteistä, tekee vaikeaksi väittää, että nämä tulokset olisivat kaikki seurausta in situ -kontaminaation.


Lisäksi laboratoriot pyrkivät pitämään kontaminaatiot mahdollisimman vähäisinä, ja tutkijat ovat havainneet, että mikäli riittävän suurta testinäytettä käytetään noin milligramman mittakaavassa, tällaisen mahdollisen laboratoriokontaminaation määrä on mitätön verrattuna jo 14 C:een. esiintyy näytteessä.


Lopuksi, vaikka kontaminaatiota voi joskus esiintyä, sitä ei pitäisi olettaa tietyssä tapauksessa, ellei ole hyviä syitä uskoa, että se on. Ja radiohiilitulos, joka on ristiriidassa vanhan maan dogman kanssa, ei sinänsä ole tarpeeksi hyvä syy vedota kontaminaatioon! Sen sijaan, että nämä epänormaalit tulokset mielivaltaisesti syyttäisivät kontaminaatiota, paljon parempi ja tieteellisempi lähestymistapa olisi kyseenalaistaa radioisotooppien määritysmenetelmien taustalla olevien oletusten oikeellisuus.


Yksi näistä oletuksista on, että ydinvoiman hajoamisnopeudet ovat aina olleet vakioita. Vaikka 14 C hajoaa melko nopeasti, raskaammat isotoopit, kuten uraani, hajoavat paljon hitaammin.


Koska näiden raskaampien isotooppien nykyiset hajoamisnopeudet ovat niin pieniä, oletus, että nämä nopeudet ovat aina olleet vakioita, johtaa luonnollisesti miljoonien ja jopa miljardien vuosien ikäarvioihin.


Mielenkiintoista on kuitenkin, että joillakin radioisotooppimenetelmillä on taipumus saada jatkuvasti nuorempia ikäarvioita kuin toiset, vaikka tekniikoita käytettäisiin samoissa kiviyksiköissä. Jos näin on, tämä selittäisi eron radiohiilimenetelmän ja muiden radioisotooppitekniikoiden välillä.


Käytännössä kaikki sedimenttikivistä löydetyt fossiilit ovat niiden olentojen jäänteitä, jotka kuolivat Genesiksen tulvan aikana noin 4 vuotta sitten.


Silti skeptikko voisi huomauttaa, että näistä orgaanisista näytteistä löydetyt 14 C:n määrät ovat pienempiä kuin mitä voisi odottaa, jos ne ovat vain noin 4 vuotta vanhoja. Kuitenkin luomunäytteissä havaittu 14 C on yleensä vain noin 0. Kuvasta 1 arvo 0. Muista ensin, että näissä näytteissä ei pitäisi olla havaittavaa 14 C:tä, jos ne todella ovat miljoonia vuosia vanhoja.


Huolimatta tästä viimeaikaisen luomisen näkemyksen ilmeisestä vaikeudesta, tämä on itse asiassa paljon vakavampi ongelma vanhan maan näkemykselle! Maailmanlaajuinen tulva, kuten Raamatussa kuvattu, kumoaisi tämän oletuksen. ja radiohiili testaa juuri kuolleen eläimen jäänteitä. Tämä arvo on 0. Noin yhdeksän puoliintumisaikaa pitäisi kulua, jotta pMC:n aloitusarvo laskee nollaan. Tietysti hän ymmärtäisi, että tämä ikä oli hölynpölyä, koska hän näki tuoreen ruhon.


Mutta jos nykyajan tiedemiehellä ei olisi tätä ensikäden tietoa ja hän yrittäisi päivämäärää tämän saman eläimen fossiiliset jäännökset olettaen, että se oli kivettynyt tulvan aikana, hän päätteli, että eläin oli 52-ei 4-vuotias.

No comments:

Post a Comment